Milieuadviseur Mobiliteit

Olfascan avatar
16 april 10:23 in Vacatures op VMx

Milieuadviseur Mobiliteit

                                                                           

MILVUS consulting is een onafhankelijk ambitieus milieuadvies- en studiebureau, gevestigd in Gent. Wij zijn gespecialiseerd in het opstellen en opvolgen van diverse milieu- en natuurrapporten en MER-studies. Happy Neighbour, Happy Business is onze leuze.  Wij streven naar een gezond evenwicht tussen bedrijf, omgeving en beleid.
Het eco-scan team van Milvus wil zijn expertise uitbreiden. Dus dit is jouw kans !

Milieuadviseur Mobiliteit

JOUW ROL BINNEN ECO-SCAN?

Als MILIEUADVISEUR ben je dé expert voor de milieu-uitdagingen van onze klant.

Je bent verantwoordelijk voor de samenstelling en opvolging van mobiliteitstudies en (de discipline mobiliteit binnen) MER-studies. Vanuit je milieukennis beschik je over een bredere visie op andere ‘omgevingsgerelateerde’ aspecten zoals ruimtelijke ordening, ... Tijdens de opvolging van je projecten heb je regelmatig contact met verschillende overheden (gemeente, provincie, adviesinstanties, administraties, handhaving, ...). Je bouwt (eventueel op termijn) het luik mobiliteit verder uit binnen eco-scan en vervult hierbij een trekkersrol.

Je denkt probleemoplossend, volgt jouw dossiers goed op van offerte tot oplevering en je werkt deze ook volledig zelfstandig uit. Samen met het eco-scan team brainstorm je over de beste aanpak van de lopende dossiers, alsook over nieuwe opportuniteiten in de markt die aansluiten bij onze algemene visie.

BEN JIJ EEN ECO-SCAN TEAMLID?

Onze milieuadviseurs bijten zich vast in verkeerskundige en interdisciplinaire projecten :

 • Je hebt een masteropleiding in stedenbouw & ruimtelijke planning, verkeerskunde, een wetenschappelijke richting of gelijkwaardig door ervaring.
 • Ervaring met mobiliteit-gerelateerde aspecten, zoals de opmaak van mobiliteitsstudies of uitwerking van de discipline mobiliteit in een MER, en kennis van verkeersmodellen is een pluspunt.
 • Je krijgt voldoende ruimte om zelf actie te ondernemen; waar nodig word je ondersteund door je team.
 • Je bent betrouwbaar en handelt met grote zorgvuldigheid en wetenschappelijke nauwkeurigheid.
 • Je houdt van hoogkwalitatief werk, rekening houdend met de deadlines en budgetten die er voor de projecten gesteld worden.
 • Als expert in een dienstverlenend bedrijf ben je klantgericht, heb je goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en beschik je over de nodige overtuigingskracht.
 • Je hebt een vlotte pen.
 • Je hebt een goede PC-kennis. Kennis van toegepaste programma’s zoals GIS, AutoCAD is een pluspunt.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

   

HOE IS HET OM VOOR ECO-SCAN TE WERKEN?

 • eco-scan is een ambitieus dynamisch team met 6 experts in verschillende domeinen, die samen creatief nadenken over bestaande en nieuwe projecten en je mee willen ondersteunen in jouw ontwikkeling.
 • Wij houden van ‘doen’, en weten we het even niet dan kunnen we bij elkaar terecht voor raad en daad.
 • eco-scan biedt je een waaier van mogelijkheden om jezelf te ontplooien: jij zit aan het stuur van de ontwikkeling van jouw expertise. Met zowel interne als externe opleidingen zal jouw expertise constant groeien.
 • eco-scan biedt je een lange termijn engagement, een aantrekkelijk loon met extralegale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, gsm) en een gezonde work/life balans.

WIL JE ONS LEREN KENNEN?

Stuur ons je cv en jouw motivatie om ons team te vervoegen naar griet@eco-scan.be

Wij kijken er naar uit jou te ontmoeten!

 

Milvus consulting
Griet Philips
Wondelgemkaai 159
9000 Gent
www.eco-scan.be

0 reacties

Terug naar Vacatures op VMx