Hallo collega milieucoördinator

Thimad avatar
2 februari 10:48 in Vacatures op VMx

Hallo collega milieucoördinator

Hallo collega milieucoördinator,

Wat dacht je vanochtend na het opstaan en het drinken van je eerste kop koffie of thee: opnieuw hetzelfde als gisteren en de dagen voorheen? Ging je op weg naar je werk met de gedachte: weer van dat? Begint dit alles je zwaar te wegen en wil je je tanden zetten in iets nieuws?

Wel, lees dan even verder, want wij bij THIMAD BV zijn THuis in MilieuADvies. Dagelijks helpen wij onze klanten door het kluwen van de milieuwetgeving. Complexe materie trachten wij op een verstaanbare manier te duiden. Wij zijn thuis bij onze klanten, en zij bij ons want hun kleine en grote uitdagingen zijn de onze. Wij gaan met hen op weg naar een oplossing. Ontzorgen noemen wij dat.

Onze klantenportefeuille bestaat uit een prachtige mix van zowel kleine ondernemingen, op en top gespecialiseerd in hun niche, tot échte wereldspelers. De sectoren waarin we actief zijn, zijn zeer divers en gaan van in de grond, met de verwerking van minerale producten, over de afvalsector, de grafische sector, de metaal- en houtbewerking, de voedings-, de chemie-, de farmacie-, de cosmetica-, de logistiek- , de textiel- tot … jawel in de luchtvaartsector.

Geen dag dezelfde bij ons. Natuurlijk vormt de milieumaterie de rode draad doorheen onze job maar de verscheidenheid aan klanten, de contacten met verschillende stakeholders, de diverse opdrachten, onze eigen verantwoordelijkheden en vrijheid tot het inplannen van projecten, maken van elke dag iets uniek.

Door onze gestage groei starten wij 2021 met het zoeken naar een nieuwe collega. Doordat je beschikt over enkele jaren relevante milieu-ervaring, kan je zelfstandig projecten dragen en bouw je mee onze structuur uit tezamen met je andere, evenzeer gedreven collega’s. Natuurlijk, dit waren we je nog vergeten te vertellen: wij vormen een klein en hecht team en helpen elkaar waar nodig. Je staat er bij ons dus niet alleen voor.

Wij kijken uit naar een ervaren milieucoördinator minimum type B die beschikt over een bij voorkeur academisch diploma in een wetenschappelijke of ingenieursrichting en vlot de pen hanteert. Buiten de huidige coronatijden, zijn wij zeer vaak op locatie bij onze klanten waardoor het beschikken over een rijbewijs type B onontbeerlijk is.

Tot slot kunnen we je nog toevertrouwen dat je bij THIMAD BV een competitief loon ontvangt met aanvullende diverse voordelen waaronder een jaarlijkse loonbonus. Naast de 20 wettelijke verlofdagen, krijg je eveneens 12 inhaalrustdagen. Hierdoor ben je jaarlijks 146 dagen vrij, dit is 40% van het jaar.

Sta je open voor een nieuwe uitdaging, aarzel dan niet ons te contacteren. Mailen kan op het adres: info@thimad.be. Overtuig ons van jouw capaciteiten en motivatie in een correct geschreven e-mail met in bijlage een over- en inzichtelijk CV. Je mag van ons steeds een reactie verwachten en we beloven jou volledige discretie.

Hebben we je getriggerd? Kom op dan, reageer nog vandaag!

De koffie en thee staan klaar, we moeten enkel nog weten hoe jij hem drinkt.

 

Groeten van

Gunter, Laetitia, Wim, Dieter, Nele, David en Hanneke

 

THIMAD BV

Dr. Van de Perrestraat 421

2440 Geel

T.: 0475/38.72.89 (Laetitia)

T.: 0478/48.78.69 (Gunter)

E.: info@thimad.be

W: www.thimad.be

0 reacties

Terug naar Vacatures op VMx