Consulent R&D / Omgeving

Profex avatar
30-12-20 15:50 in Vacatures op VMx

Consulent R&D / Omgeving

Functie

In een (flexibele) notendop: in deze functie moet je je schouders zetten onder onderzoeksprojecten (nationaal & internationaal) vanuit de expertise van onze bedrijvengroep United Experts. Een innovatieve klant? Jij bepaalt mee de strategie om zijn innovatie te realiseren. Daarnaast draai je ook mee in het Team Omgeving en ben je een aanspreekpunt voor onze klanten die je mee ondersteunt op vlak van verschillende milieu-gerelateerde kwesties. Vanuit deze dienstverlening voor de klanten trek je mee aan mogelijk innovaties binnen ons bedrijf en/of onze sectoren. Het “ideale” Profiel Hogere opleiding met link naar milieu, water, circular economy en duurzaamheid Brede interesse & leergierig Zelfstandige werker met zin voor initiatief Vlotte schrijfstijl (ook Engels) Creatief & Out-of-the-box denker Dromer – durver - doener – doorzetter Werkervaring kan een plus zijn, juiste drive is belangrijker Kan je niet ál deze punten afvinken, maar toch interesse? Overtuig ons van je kunnen in een gesprek!

Aanbod

Je kan werken in een ondernemend bedrijf met “een ruime blik” en vol van gedreven vakmensen. We gaan er prat op je professioneel te ondersteunen, voldoende opleidingsmogelijkheden aan te bieden in combinatie met een motiverend loonpakket.

Interesse

Solliciteren doe je via onze website www.unitedexperts.be/jobs. Doorklikken op ‘SOLLICITEER NU!’ bij de job naar jouw keuze. Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze gerust! Je contactpersoon hiervoor is Lies Bamelis.

Wie zijn we?

Profex, een merk van United Experts, is een studie- en adviesbureau voor ondernemers, KMO en industrie. Onze PROFessionele EXperten zijn de ervaren gids van onze klanten op drie domeinen: omgeving (milieu & bouw), bodem en energie. Onze doorgedreven theoretische en praktische kennis van de wetgeving biedt een maximale slaagkans voor het project van onze klant. Meer informatie over Profex vind je op www.profex.be.

0 reacties

Terug naar Vacatures op VMx