Consulent omgeving (focus milieu)

Profex avatar
30-12-20 15:48 in Vacatures op VMx

Consulent omgeving (focus milieu)

Functie

Als deskundige begeleid je bedrijven (KMO & industrie) in hun ontwikkelingen binnen het wettelijk kader. We richten ons voornamelijk op bedrijven die focussen op de circulaire economie en duurzame energie. Profex heeft een team van een veertigtal consultants binnen deze duurzame sector. Je pakt zowel het milieu- als het bouwluik (omgevingswetgeving) mee in jouw strategie voor de projecten van onze klanten. Je adviseert en ondersteunt hen. Daarbij trek je zowel naar onze huidige klanten, maar ontdek je ook opportuniteiten in nieuwe markten. Je coördineert de omgevingsvergunningsaanvragen en werkt deze uit. Dankzij het team van experten waarin je terecht komt, volg je de milieuwetgeving en evoluties in de sector op. Samen gaan jullie voor een haalbare aanpak.

Profiel

Je voltooide een hogere opleiding, bij voorkeur in een richting waar milieu en omgeving sterk aan bod kwam. Je hebt daarnaast een ruime interesse in omgevingswetgeving en circulaire economie en minstens een 5-tal jaar werkervaring achter de rug. Een erkenning als milieucoördinator is een pluspunt, maar geen must. Initiatiefnemers moedigen wij steeds aan! Flexibiliteit is een sterk pluspunt! Heb je nog andere relevante kennis en ervaring? Laat het ons weten!

Aanbod

Je kan werken in een ondernemend bedrijf van gedreven vakmensen die ook tijd maken voor plezier. Je kan rekenen op een professionele ondersteuning, een opleidingstraject en een motiverend loonpakket.

Interesse

Solliciteren doe je via onze website www.unitedexperts.be/jobs. Doorklikken op ‘SOLLICITEER NU!’ bij de job naar jouw keuze. Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze gerust! Je contactpersoon hiervoor is Filip Raymaekers.

Wie zijn we?

Profex, een merk van United Experts, is een studie- en adviesbureau voor ondernemers, KMO en industrie. Onze PROFessionele EXperten zijn de ervaren gids van onze klanten op drie domeinen: omgeving (milieu & bouw), bodem en energie. Onze doorgedreven theoretische en praktische kennis van de wetgeving biedt een maximale slaagkans voor het project van onze klant. Meer informatie over Profex vind je op www.profex.be.

17 reacties