Omgevingsmanager

Trevi avatar
7 november 16:02 in Vacatures op VMx

Omgevingsmanager

Vast & voltijds contract -  GENTBRUGGE

Functieomschrijving

In de rol van omgevingsmanager bij Trevi specialiseer je jezelf in diverse milieuvraagstukken. Onze afdeling is de afgelopen jaren uitgegroeid van louter administratie naar omgevingsmanagement, waarbij we onze klanten bijstaan bij al hun milieu-uitdagingen. We betrekken alle betrokken partijen bij deze aanpak, wat heeft geleid tot het verbreden van onze scope naar 'omgevingsmanagement'. Deze rol gaat verder dan de traditionele taken van een milieucoördinator, omdat we meerwaarde willen bieden aan onze klanten.

Stap in de rol van omgevingsmanager bij Trevi nv, waar je jezelf specialiseert in verschillende milieuvraagstukken. Zodra je volledig bent ingewerkt, krijg je de kans om je eigen dossiers te beheren, met de mogelijkheid om aangesteld te worden als milieucoördinator. Je bijt je vast in de dossiers van onze klanten, wat inhoudt dat je zowel advies zal geven inzake milieuwetgeving, taken opneemt als extern milieucoördinator en vergunningsaanvragen & zorgsystemen uitwerkt. Je coördineert je eigen project en bespreekt lopende zaken met de klant. Wanneer nodig kan je steeds op het team rekenen voor ondersteuning en vragen.

Wat bieden we?

Je ontvangt een loon in lijn met je ervaring, verantwoordelijkheden en opleiding. Dit wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals een groepsverzekering, onkostenvergoeding, jaarlijks een pakket ecocheques en de mogelijkheid om een fiets te leasen. Verder ontvang je vanaf jouw eerste dag alle info die je nodig hebt en word je begeleid door een peter of meter. Naar behoeftes kunnen er ook opleidingen intern en extern gevolgd worden. HR staat voor jou klaar om de nodige bijstand te voorzien.

De werk-privé balans is voor ons belangrijk en daarom krijg je in een voltijdse functie 12 ADV-dagen. Je werkt in een mooi gebouw te Gentbrugge, naast de Schelde, waardoor je tijdens pauzemomenten kan wandelen of sporten in een groene omgeving, dichtbij Gent centrum. Tot slot zorgen we voor vers fruit en soep, bereid in onze eigen keuken.

Wie zoeken we?

  • Je hebt een relevante masteropleiding afgerond en kan terugkijken op enkele jaren relevante ervaring.
  • Het bezit van een "milieucoördinator" getuigschrift is een pluspunt, evenals andere erkenningen of specialisaties.
  • Je bent een proactieve, oplossingsgerichte denker die zelfstandig en nauwgezet werkt.
  • Je houdt ervan om in contact te treden met klanten en als expert te communiceren.
  • Je bent vertrouwd met gangbare MS Office-toepassingen.
  • Je hebt een goede beheersing van het Nederlands en basiskennis van het Frans en Engels.
  • Je beschikt over een rijbewijs B.

Solliciteer hier. 

0 reacties

Terug naar Vacatures op VMx