MULTI-INZETBARE ECOLOOG

Mieco-effect bvba avatar
5 september 15:20 in Vacatures op VMx

MULTI-INZETBARE ECOLOOG

VACATURE MULTI-INZETBARE ECOLOOG VOOR EEN INNOVATIEF ECOLOGISCH STUDIEBUREAU

Onze organisatie is groeiende. Wij kregen steeds meer vragen voor het uitvoeren van opdrachten. Daarom zijn we opnieuw op zoek naar versterking. We hebben momenteel nood aan een ‘multi-inzetbare ecoloog’.

Profiel : een multi-inzetbare ecoloog

Je werkt mee aan allerlei projecten waarin ecologische kennis een belangrijk aspect vormt. Dit kunnen (natuur)beheerplannen en inventarisatiestudies zijn maar ook bijdragen aan milieueffectrapportages en natuurtoetsen vanuit je ecologische expertise.

Je werkt onder begeleiding van ervaren mensen binnen de organisatie maar voor de aan jouw toegewezen deeltaken krijg je veel verantwoordelijkheid om je werk zelf te organiseren. Naarmate je ervaring toeneemt krijg je de (eind)verantwoordelijkheid over grotere en complexere projecten.

Jouw profiel

 • Minimum twee jaar relevante ervaring;
 • Je beschikt over goede communicatieve skills (zowel schriftelijk als verbaal);
 • Je werkt graag met mensen en in teamverband;
 • Je hebt een masteropleiding genoten waar groen/natuur/ecologie/landschap centraal staan (bioloog, bioingenieur);
 • Je beschikt over een basiskennis van GIS;
 • Ervaring in ecologisch gekleurd studiewerk is aangewezen maar (langjarig) opgebouwde ecologische kennis via vrijetijdsbesteding wordt eveneens sterk gewaardeerd.

Pluspunt:

 • Je hebt kennis van NATURA2000;

Wie zijn wij?

Mieco-effect is een advies- en studiebureau opgericht in 2011 dat werkt rond de thema’s: ecologie, landschap, duurzame landbouw en water. Ons kantoor is gelegen te Diest. Mieco-effect is gespecialiseerd in ecologische effectenrapportage, strategische advisering in open ruimtevraagstukken, beheerplanning, ecologische inventarisatie en monitoring. We zijn een organisatie die staat voor duurzaamheid, innovatie en klantgerichtheid.

Naast het voortdurend streven naar een (zeer) hoge kwaliteit voorziet Mieco-effect ook om projecten goed te begeleiden en om waar nodig participatieve trajecten op te zetten met alle betrokken stakeholders. Hier maken we écht het verschil in hun niche! Onze slagzin “Inhoudelijk sterk en maatschappelijk gedragen” valt dan ook niet uit de lucht. Onze klantendoelgroep is erg gevarieerd gaande van particulieren tot overheidsinstanties.

Ons aanbod

 • Voltijds contract;
 • Je komt terecht in een ambitieuze doch warme organisatie die gestaag groeit;
 • Motiverend salaris, aangevuld met ecocheques, maaltijdcheques, fiets/openbaar vervoer vergoeding, groepsverzekering, gsm en laptop. Er is ook een loonbonus voorzien: als het goed gaat met onze organisatie profiteer jij mee!
 • Mieco-effect is democratisch georganiseerd, iedereen krijgt ruime kansen om voorstellen te doen en de organisatie mee vorm te geven.
 • Wij zijn een lerende organisatie waarin je kan groeien volgens je eigen interesses.

Praktisch

Goesting om ons team te versterken? Reageer dan ten laatste op 20 september 2023 door een motiverende mail met CV te sturen naar manuela.vandenboer@miecoeffect.be. Naarmate de kandidaturen binnenkomen starten wij de gesprekken op. Bij aanmelding van sterkte kandidaten wordt de aanwervingsprocedures versneld gestart.

0 reacties

Terug naar Vacatures op VMx