Milieucoördinator A

ENGIE Group avatar
8 juni 13:32 in Vacatures op VMx

Milieucoördinator A

Welkom bij FLEXIBLE GENERATION Europe! Deze operationele entiteit van ENGIE heeft de ambitie om een sleutelrol te spelen in de overgang naar een koolstofneutrale economie!

Ben je op zoek naar een ideale kans om je carrière te starten bij ENGIE, een van de wereldleiders in de energietransitie? Ben je geïnteresseerd om deel uit te maken van een multidisciplinair en divers team van energiedeskundigen? Wil je meewerken om de overgang naar een koolstofneutrale wereld te versnellen?

3 x Ja?

Dan is onze functie Milieucoördinator A voor onze thermische centrales in Vlaanderen misschien wel iets voor jou!

Interesse? Stel je kandidaat of neem voor bijkomende informatie contact op met Charlotte.

 WIJ BIEDEN JOU als Milieucoördinator A

 • Je komt terecht in een cultuur waarin ownership, samenwerking, autonomie en flexibiliteit belangrijk zijn.
 • Je werkt in een brede perimeter met veel variatie in de job.
 • Je krijgt ruimte voor ontwikkeling en opleidingen.
 • Wij bieden jou een breed verloningspakket aan: een aantrekkelijk basissalaris aangevuld met bonussen, toonaangevende zorg- en groepsverzekering, maaltijdcheques, salariswagen, flexibele werkopties, enz …

 

JOUW MISSIE als Milieucoördinator A

Als milieucoördinator A ben je naast milieu ook verantwoordelijk voor 2 andere domeinen binnen de regio Brussel, Gent en Brugge.

Milieu:

Als Milieucoördinator ben jij het aanspreekpunt voor alle milieugerelateerde aspecten van onze business.  Je waakt o.a. over de naleving van de milieuregelgeving, interne regels en normen, contacten met diverse externe instanties en interne stakeholders en je zorgt voor de nodige rapporteringen.  Je helpt ook mee bij de opmaak van vergunningen. Je neemt initiatieven om het milieubeleid verder te ontwikkelen en op deze manier draag jij je steentje bij aan een duurzame organisatie.

Procesdata:

Je bent verantwoordelijk voor proces gebonden data voor de 6 sites van de regio Brussel-Gent-Brugge. 

Zorgsystemen:

Je bent verantwoordelijk voor het beheer en toepassing van de ISO14001 en ISO45001 zorgsystemen.  Hierbij hoort ook de organisatie van auditactiviteiten.

Een heel takenpakket maar je staat er niet alleen voor.  Je hebt hiervoor een team van 3 personen ter beschikking. 

JOUW PROFIEL als Milieucoördinator A

 • Je beschikt over een technische vorming met minimaal een professionele bachelor en je hebt minimaal 5 jaar ervaring als milieucoördinator.
 • Je hebt minstens een getuigschrift Milieucoördinator Niveau A.
 • Je bent een echte teamspeler die zonder moeite autonoom werkt. Je bent leergierig en door je luistervaardigheid en assertiviteit leg je vlot contacten.
 • Zelfstandigheid, analytisch inzicht, verantwoordelijkheid, nauwkeurigheid, werklust en assertiviteit zijn jouw voornaamste troeven.
 • Uiteraard ben je ook een zeer betrokken, communicatief, gedreven en stressbestendig persoon die elke uitdaging vastneemt.
 • Veiligheid is prioritair voor jou en stresssituaties of plotse noodsituaties schrikken je niet af.
 • Ten slotte spreek en schrijf je vloeiend Nederlands.  Kennis van Engels en Frans is een groot pluspunt

Jouw HR-contactpersoon

Charlotte Verhelle - mail adres: charlotte.verhelle@external.engie.com

 MEER OVER ONS

FLEXIBLE GENERATION Europe, een operationele entiteit van ENGIE Group, is expert in vele vakgebieden van de energiesector: zo’n 1400 medewerkers beheren, onderhouden, en doen de uitbating van grootschalige, zeer flexibele en performante aardgas-, biomassa-, waterkracht- en warmtekrachtkoppeling-eenheden van ENGIE in 7 Europese landen (België, Frankrijk, Italië, Nederland, Portugal, Spanje en het VK). Ook nieuwe toepassingen zoals energiezekerheid via grote batterijen of power-to-gas-projecten (waterstof, biomethaan, …) kan deze entiteit ontwikkelen.


Op deze wijze wil FLEXIBLE GENERATION Europe het elektriciteitsnet ondersteunen ter aanvulling op hernieuwbare energie, én helpt zij grote industriële klanten om de transitie te maken naar het meest energie-efficiënte productieproces inclusief het aanzienlijk reduceren van hun CO2-uitstoot! 

Be a key enabler of the transition towards carbon-neutral economy!

Meer informatie vind je hier!

70 reacties

Terug naar Vacatures op VMx