SOCIAAL WERKER HR

Ivago avatar
9 mei, 09:27 in Vacatures op VMx

SOCIAAL WERKER HR

Een klimaatneutrale samenleving, de circulaire economie van de toekomst, het internet der dingen, propere buurten, … Als zorgzame werkgever en geëngageerde dienstverlener neemt IVAGO het voortouw. We tekenden een ambitieus toekomstplan uit, dat we willen realiseren met een sterk IVAGO-team in een gezond bedrijf. Help ons onze ambities waar te maken!

SOCIAAL WERKER HR

Ben je een grote voorstander van een goede begeleiding en zorg voor personeelsleden, ben je assertief en ondersteunend? Dan is IVAGO de werkgever waar je dit kan waarmaken. We zoeken een sociaal werker die dit vanuit de afdeling personeelszaken samen met teamgenoten wil realiseren. Jouw motto? Iedereen met volle goesting naar het werk laten komen!

De sociaal werker (SW) begeleidt de tewerkstelling van stagiairs, personeel in opleiding, instroom uit tewerkstellingsvormen zoals kandidaten van de stedelijke veegploeg/DBSE, kansengroepen,… Je ondersteunt de personeelsleden die een reïntegratietraject (wensen te) volgen, al dan niet in samenwerking met de leidinggevende en de arbeidsgeneesheer. Als SW werk je een aanwezigheidsbeleidsvoorstel uit en begeleidt zieken voor en bij hun terugkeer. Je ondersteunt de veranderingsprocessen binnen IVAGO en de acties die voortvloeien uit de welzijns- en verzuimattitudebevraging.

De SW kan tussenkomen in conflicten, in overleg met de stewards en/of de sociaal consulent en werkt nauw samen met de personeelsmanager.

Meer weten? Dubbelchecken of jij de juiste persoon op de juiste plaats bent? Je vindt de volledige functiebeschrijving op jobs.ivago.be

wat we van jou verwachten

Bij de aanstelling bezit je een geldig rijbewijs B of je behaalt dit binnen het jaar na aanstelling.

Je hebt het diploma van maatschappelijk werker/assistent of het diploma gezinswetenschappen behaald.

ONS AANBOD voor jou

  • Een boeiende functie die je mee vorm kunt geven;
  • een ervaren team van medewerkers dat jou met open armen ontvangt;
  • een aantrekkelijke verloning en een mooi pakket extra voordelen: maaltijdcheques, een hospitalisatie- en groepsverzekering, een fiets- of verplaatsingsvergoeding, onder bepaalde voorwaarden een prestatiepremie tot 9% van het jaarloon en een volwaardige eindejaarspremie, een aansluiting bij onze sociale dienst, prima IT-tools, ...
  • een goede balans tussen werk en privé, onder andere door een vooraf afgesproken uurrooster, een mooi pakket vakantiedagen, begrip voor de persoonlijke situatie, sociale begeleiding waar nodig, …;
  • je werkt in een dynamisch en modern bedrijf dat werkzekerheid biedt;
  • je werkplek is uitstekend gelegen: vlak bij de E17 en vlot bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer of de wagen;
  • we investeren graag in opleidingen voor iedere medewerker.

 

 PROCEDURE

Per vacature geldt een procedure waarbij er een assessment en een proef mogelijk zijn. De juiste data worden zo snel mogelijk – afhankelijk van bvb. het aantal inschrijvingen - gecommuniceerd.

 INTERESSE?

Solliciteer ten laatste op vrijdag 26 mei 2023 via jobs.ivago.be of per mail aan werkenbijivago@ivago.be. Vergeet niet om je sollicitatiebrief, loopbaanoverzicht, een recent uittreksel uit het strafregister en een kopie van je diploma en rijbewijs. Voeg alle gevraagde documenten toe, alleen zo is je sollicitatie volledig.

IVAGO gaat volop voor gelijke kansen en waardeert diversiteit. Iedereen is welkom bij IVAGO. Wij selecteren kandidaten op basis van hun competenties. Je leeftijd, etnische afkomst, geaardheid, geloof, geslacht, nationaliteit, …. beïnvloeden je kansen in het sollicitatieproces niet.

0 reacties

Terug naar Vacatures op VMx