Projectmedewerker fauna inclusief bouwen

Departement Omgeving avatar
23/12/2022 14:06 in Vacatures op VMx

Projectmedewerker fauna inclusief bouwen

Diploma: Graduaats- of bachelordiploma

Organisatie: Departement Omgeving

Contract: Bepaalde duur (Voltijds)

SolliciteerTot en met 16 januari 2023

Je functie in het kort

Ben jij begaan met de huisvestiging van dieren in gebouwen? Ben je een goede planner en schrikken deadlines jou niet af? Wil je graag administratie combineren met inhoudelijk werk? Dan is deze job wellicht op jouw lijf geschreven!

Als projectmedewerker fauna inclusief bouwen werk je tot 31 augustus 2026 mee aan de coördinatie van een Europees project rond biodiversiteit in de bebouwde omgeving, namelijk rond bevorderen van gebouwafhankelijke soorten zoals vleermuizen, vogels, insecten enzovoort. Je maakt hierbij deel uit van een groot partnerschap in Nederland en Vlaanderen met 23 projectpartners. Je werkt binnen een team bij de Vlaamse overheid dat instaat voor het versterken van een duurzame omgeving.
Je ondersteunt niet alleen het project maar zorgt ook voor de bijhorende administratie en communicatie in Vlaanderen. Je hakt hierbij knopen door, kan zelfstandig en nauwkeurig werken. Een gevarieerd en uitdagend pakket zijn een vaste waarde binnen deze functie.

Hebben we jouw interesse opgewerkt? Aarzel dan niet om vandaag nog te solliciteren!

Lees meer over de functie in het selectiereglement als bijlage bij ‘hoe solliciteren’. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure.

Wie ben jij?

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan onderstaande voorwaarden:

  1. Je hebt een bachelordiploma.
  2. Je hebt minimaal 2 jaar functierelevante ervaring met (administratieve) projectwerking.

Jouw voordelen

• Je krijgt een contract van bepaalde duur tot 31 augustus 2026 in de graad van deskundige met bijhorende salarisschaal B111. Op https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator(opent in nieuw venster) kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.

• Departement Omgeving legt een werfreserve aan voor een project in opstart. Indien er een concreet aanbod mogelijk is voor deze functie, brengen we je op de hoogte.

• We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.

• Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstmis en Nieuwjaar.

• Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).

Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid? https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen(opent in nieuw venster)

Je werkplek

Departement Omgeving

Koning Albert II-Laan 20/8, Graaf De Ferraris, Brussel 1000 BEL

Routeplanner(opent in nieuw venster) Hoe solliciteer je?

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Wacht niet langer en stel je vandaag nog kandidaat!

Solliciteer nu(opent in nieuw venster)

In het selectiereglement vind je meer informatie over de functie, de deelnemingsvoorwaarden en de selectieprocedure. Neem dit aandachtig door voor je solliciteert. Bewaar ook zelf een kopie van het selectiereglement; zo heb je steeds alle relevante informatie bij de hand tijdens het verdere verloop van de procedure.

Nieuwsgierig geworden?

Download het document hieronder voor meer informatie en kom alles te weten over de job, de organisatie en selectieprocedure. 
Bekijk het selectiereglement Vragen over deze vacature?

Katleen Meynendonckx
katleen.meynendonckx@vlaanderen.be
0476 70 63 13

De Vlaamse overheid wil de diverse samenleving weerspiegelen en selecteert op basis van kwaliteiten en vaardigheden los van geslacht, gender, afkomst, leeftijd of handicap. Heb je bepaalde aanpassingen nodig? Weet dat de Vlaamse overheid redelijke aanpassingen voorziet in het selectieproces.

0 reacties

Terug naar Vacatures op VMx