Projectverantwoordelijke fauna inclusief bouwen

Departement Omgeving avatar
23/12/2022 11:30 in Vacatures op VMx

Projectverantwoordelijke fauna inclusief bouwen

  • Diploma: Master diploma
  • Organisatie: Departement Omgeving
  • Contract: Bepaalde duur (Voltijds)
  • Solliciteer tot en met 16 januari 2023

Je functie in het kort

Ben jij begaan met de huisvestiging van dieren in gebouwen? Leid je graag projecten en zorg je voor bijhorende communicatie en bewustmaking in Vlaanderen? Stuur je daarbij graag projectpartners aan? Dan is deze functie iets voor jou!

Als projectverantwoordelijke fauna inclusief bouwen werk je tot 31 augustus 2026 mee aan de coördinatie van een Europees project rond biodiversiteit in de bebouwde omgeving, namelijk rond bevorderen van gebouwafhankelijke soorten zoals vleermuizen, vogels, insecten enzovoort. Je maakt hierbij deel uit van een groot partnerschap in Nederland en Vlaanderen met 23 projectpartners. Je werkt binnen een team bij de Vlaamse overheid dat instaat voor het versterken van een duurzame omgeving.

Je coördineert het project waarbij je de 23 projectpartners aanstuurt. Je bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het project. Jouw voornaamste rol bestaat uit het optreden als projectverantwoordelijke en aanspreekpunt naar zowel de projectpartners, het Europese secretariaat als doelgroepen. Daarnaast begeleid je de projectmedewerker. Je vertegenwoordigt het project, zit vergaderingen voor en neemt hierbij vooral een coördinerende, organisatorische en planmatige rol op.

Heb jij zin om in deze internationale context te werken en ervoor te zorgen dat het project in goede banen loopt? Solliciteer dan vandaag nog!

Lees meer over de functie in het selectiereglement als bijlage bij ‘hoe solliciteren’. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure.

Wie ben jij?

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan onderstaande voorwaarden:

  1. Je hebt een master diploma.
  2. Je hebt minimaal 2 jaar beroepservaring met projectwerking.

Jouw voordelen

• Je krijgt een contract van bepaalde duur tot 31 augustus 2026 in de graad van adjunct van de directeur met bijhorende salarisschaal A111. Op https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator(opent in nieuw venster) kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.

• Departement Omgeving legt een werfreserve aan voor een project in opstart. Indien er een concreet aanbod mogelijk is voor deze functie, brengen we je op de hoogte.

• We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.

• Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstmis en Nieuwjaar.

• Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).

Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid? https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen(opent in nieuw venster)

Je werkplek

Departement Omgeving Adres

Koning Albert II-Laan 20/8, Graaf De Ferraris, Brussel 1000 BEL

Routeplanner(opent in nieuw venster)

Hoe solliciteer je?

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Wacht niet langer en stel je vandaag nog kandidaat!

Solliciteer nu(opent in nieuw venster)

In het selectiereglement vind je meer informatie over de functie, de deelnemingsvoorwaarden en de selectieprocedure. Neem dit aandachtig door voor je solliciteert. Bewaar ook zelf een kopie van het selectiereglement; zo heb je steeds alle relevante informatie bij de hand tijdens het verdere verloop van de procedure.

Meer informatie Nieuwsgierig geworden? Download het document hieronder voor meer informatie en kom alles te weten over de job, de organisatie en selectieprocedure. Bekijk het selectiereglement

Vragen over deze vacature?

Katleen Meynendonckx
katleen.meynendonckx@vlaanderen.be
0476 70 63 13

De Vlaamse overheid wil de diverse samenleving weerspiegelen en selecteert op basis van kwaliteiten en vaardigheden los van geslacht, gender, afkomst, leeftijd of handicap. Heb je bepaalde aanpassingen nodig? Weet dat de Vlaamse overheid redelijke aanpassingen voorziet in het selectieproces.

0 reacties

Terug naar Vacatures op VMx