Deskundige geluid en trillingen

Sweco Belgium avatar
24 november, 15:26 in Vacatures op VMx

Deskundige geluid en trillingen

WIE ZIJN WE

Sweco geeft vorm aan de duurzame gemeenschappen en steden van de toekomst. BUUR Part of Sweco is het toonaangevend multidisciplinair onderzoeks-, plannings- en ontwerpteam binnen Sweco Belgium. Samen vertalen we de gedeelde ambitie ‘Transforming Society Together’ naar concrete visies en projecten voor de ruimtelijke transitie (www.buur.be).

 

We werken op diverse locaties: Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt en  Leuven. 

Zin om samen met ons deze uitdagingen aan te gaan? Dan is onderstaande vacature misschien iets voor jou!

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Je zal meehelpen aan de verdere uitbouw van de expertise rond Geluid en Trillingen. Je zal ingezet worden om een deelaspect binnen een ruimer milieueffectenrapport uit te werken, gaande van plan- en projectMER's, plan- en project-m.e.r.-screenings, ontheffingen, alsook om specifieke geluidstudies op te maken. Modelleringen en berekeningen zijn eigen aan deze discipline(s) en studies.

 Afhankelijk van je ervaring, op het gebied van geluidstudies en /of de discipline 'Geluid en Trillingen' binnen milieueffectenstudies, zal je ingezet worden als projectmedewerker of projectleider en kan je doorgroeien naar MER-coördinator.

 Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Heb je zin om hier mee je schouders onder te zetten binnen een team van enthousiaste collega's die elk op hun domein gebeten zijn om projecten naar een hoger niveau te tillen door hun deskundig milieuadvies? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

 

 

WIE ZOEKEN WE
 • Je hebt een diploma richting industrieel ingenieur/burgerlijk ingenieur, met affiniteit voor milieu, of bio ingenieur Biosysteemtechniek/milieutechnologie. Een aanvullende cursus, of opleiding, akoestiek of lawaaibeheersing is een meerwaarde.
 • Je hebt minstens 3 jaar relevante werkervaring bij een adviesbureau en/of in het bedrijfsleven.
 • Je hebt ervaring met het uitvoeren van akoestische metingen en modelleringen voor geluid en/of lucht en bent vertrouwd met het geven van milieuadvies en het opstellen van milieueffectenrapporten.   
 • Je hebt een vlotte pen die de resultaten van de modellen in begrijpbare tekst omzet en hecht belang aan het afleveren van een kwaliteitsvol eindproduct.
 • Indien je reeds erkend bent als MER-deskundige voor de discipline Geluid en Trillingen (of Lucht) is dat zeker een pluspunt. Zoniet werken we hier samen naar toe door je kennispeil verder op te bouwen in uiteenlopende projecten voor diverse klanten.
 • Je bent een teamspeler en communiceert goed met collega’s, klanten en stakeholders. 

 

 

 

WAT BIEDEN WE
 • Een voltijds contract van onbepaalde duur.
 • Een aangename werksfeer in een sterk team van geëngageerde professionals: ontwerpers, architecten, ruimtelijke planners, landschapsarchitecten, verkeersdeskundigen, milieudeskundigen en ecologen. 
 • Een loopbaan in een groeiend en toonaangevend bedrijf waar mensen centraal staan met zeer uitdagende projecten. 
 • Uitgebreide ontplooiingsmogelijkheden en opleidingsmogelijkheden, zowel intern in onze eigen Sweco Academy als extern.
 • Een innovatief verloningspakket (door ons Flex Income Plan kan je zelf een deel van je verloningspakket invullen). 
 • Diverse extra mobiliteitsvoorzieningen zoals poolfietsen, openbaar vervoer, …
 • Een gevarieerde jobinhoud. 

 Interesse neem contact op met Evelyn Kerstens via: 

evelyn.kerstens@swecobelgium.be

tel: +32472543673

 

 

 

 

0 reacties

Terug naar Vacatures op VMx