Projectverantwoordelijke ecologische ontsnippering

Departement Omgeving avatar
17 oktober, 11:02 in Vacatures op VMx

Projectverantwoordelijke ecologische ontsnippering

  • Master diploma
  • Departement Omgeving
  • Bepaalde duur (Voltijds)
  • Solliciteer tot en met 30 oktober 2022

De functie in het kort

Wil je meewerken aan een Europees project dat de natuur in België zal versterken? Draag je graag een steentje bij aan de verbinding van de natuur in Vlaanderen? Dan ben je misschien wel de geknipte persoon om het Departement Omgeving te versterken als projectverantwoordelijke ecologische ontsnippering!

Als projectverantwoordelijke ben je dynamisch en ga je samen met diverse partners op zoek naar een aanpak om ontsnipperende maatregelen (denk maar aan ecoducten) te realiseren. Je hebt daarbij oog voor de knelpunten naar dieren toe. De focus ligt op plan- en projectmatig werken, constructief overleggen en uitvoeringsgericht samenwerken. Jouw doel is om ecologische ontsnippering te verankeren in divers beleid en op verschillende niveaus (zowel Vlaams als lokaal). Dit doe je uiteraard niet alleen. Deze functie is geen beleidsmatige functie. Zo worden bestekken door andere partijen uitgeschreven, maar zorg jij er wel voor dat alle partners samen rond de tafel zitten om concrete plannen uit te werken. Jouw doel is wel om ecologische ontsnippering te verankeren in divers beleid en op verschillende niveaus (Vlaams, maar ook lokaal).

Binnen dit 9-jarige LIFE ‘Belgium for Biodiversity’ (B4B) project, versterk je samen met je collega’s de natuur in België. Zelf ben je verantwoordelijk om verder werk te maken van de verbinding van grote natuur- en bosgebieden in Vlaanderen.

Samenwerken is binnen deze functie één van de belangrijkste kerntaken, aangezien jij de motor bent van de diverse projecten. Met jouw aanstekelijk enthousiasme heb je dus geen moeite met het nemen van initiatieven en het uitwerken van projecten.

Word jij binnenkort onze nieuwe collega? Solliciteer vandaag nog!

Lees hieronder meer over het gezochte profiel en hoe de sollicitatieprocedure verloopt.

Wie zoeken we?

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan onderstaande voorwaarde

  • Je hebt een masterdiploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau A binnen de Vlaamse overheid of je bent reeds contractueel tewerkgesteld in niveau A bij de diensten van de Vlaamse overheid. De volledige lijst van toeganggevende diploma’s vind je hier: https://overheid.vlaanderen.be/Bijlage02((opent in nieuw venster)).
  • Je hebt minimaal 2 jaar functierelevante ervaring met projectwerking in samenwerking met diverse partijen.

Wat bieden we?

  • Je krijgt een contract van bepaalde in de graad van adjunct van de directeur met bijhorende salarisschaal A111. Op https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator((opent in nieuw venster)) kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.
  • We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
  • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstmis en Nieuwjaar.
  • Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).

Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid? https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen((opent in nieuw venster))

De werkplek

Departement Omgeving

Koning Albert II-Laan 20/8, Graaf De Ferraris, Brussel 1000 BEL

Routeplanner(opent in nieuw venster)

Hoe solliciteren?

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Wacht niet langer en stel je vandaag nog kandidaat!

Solliciteer nu(opent in nieuw venster)

In het selectiereglement vind je meer informatie over de functie, de deelnemingsvoorwaarden en de selectieprocedure. Neem dit aandachtig door voor je solliciteert. Bewaar ook zelf een kopie van het selectiereglement; zo heb je steeds alle relevante informatie bij de hand tijdens het verdere verloop van de procedure.

Bekijk het selectiereglement

0 reacties

Terug naar Vacatures op VMx