Projectleider bodemonderzoek

ASSET avatar
9 september, 11:14 in Vacatures op VMx

Projectleider bodemonderzoek

Bedrijfsomschrijving

Ons kantoor is gelegen in Gent en heeft ruim 35 jaar ervaring in diverse vakgebieden. Naast onze topografische afdeling en onze afdeling milieu-consultancy en asbeststudies, beschikken we over een afdeling bodemonderzoek en beschikken we over de erkenning van bodemsaneringsdeskundige type 2.

Een team van een 20-tal specialisten staat dagelijks in voor het uitvoeren van een zeer gevarieerd takenpakket.

Onze opdrachtgevers zijn zeer divers, gaande van particulieren tot KMO’s, multinationals, openbare besturen, architecten, projectontwikkelaars, … ASSET staat synoniem voor een professionele en stabiele partner waarbij flexibiliteit en klantentevredenheid centraal staan.

Om onze bodem-afdeling te versterken zijn we op zoek naar een PROJECTLEIDER BODEMONDERZOEK.

Jouw profiel

  • Je hebt ervaring als bodemsaneringsdeskundige
  • Je hebt een masterdiploma in de milieukunde/chemie/biochemie of een bachelordiploma met relevante ervaring
  • Je bent klantgericht en professioneel
  • Je bezit organisatorische en communicatieve vaardigheden en werkt graag in team
  • Je bent in staat om projectverantwoordelijkheid op te nemen

Takenpakket

  • Opstellen van technische verslagen grondverzet,  oriënterende en beschrijvende bodemonderzoeken & bodemsaneringsprojecten, afhankelijk van je interesses en ervaring
  • Je volgt je projecten op vanaf de offertefase tot de rapportage

Wat bieden wij jou?

ASSET is een groeiend en bloeiend bedrijf met een duidelijke visie en een sterke drang naar kwaliteit. Bovenop een aantrekkelijk en geoptimaliseerd salaris krijg je ruimte om uit te blinken in je competenties en kwaliteitsvol werk te leveren. We bieden je een boeiende job met veel variatie waarbij je je verdiept in vakgebieden die het beste bij jou aansluiten. Bovendien voorzien wij de nodige interne en externe opleiding en wordt je ten allen tijde bijgestaan door een ervaren team. Gedeeltelijk thuiswerk is zeker mogelijk.

Bij ASSET hechten we veel belang aan een aangename werkomgeving waarin iedereen de kans krijgt om hun competenties optimaal te ontwikkelen.

Wil je graag deel uitmaken van ons team?

Pas jij in dit profiel en wil je deel uitmaken van het ASSET-team? Stuur je sollicitatiebrief en cv naar vincent.baeten@asset.be en wij contacteren je voor een gesprek!

0 reacties

Terug naar Vacatures op VMx