Over Opleiding Biodivers groenbeleid - Praktijk

Opleiding Biodivers groenbeleid - Praktijk

Onze natuur heeft te lijden onder versnippering, verzuring, verdichting, vervuiling, verdroging, verharding, vermesting. Actie is nodig om onze biodiversiteit te ondersteunen en opnieuw te helpen floreren. Daarom heeft VMx een opleidingsprogramma klaarstaan die jou van A tot Z kan helpen naar een meer ecologisch en biodivers beheer van de bedrijfsterreinen. In 4 dagen word je bijgeschoold inzake biodiversiteit, de basisprincipes van een biodivers beheer en zie je ook hoe dit er in de praktijk uitziet. Hierbij krijg je ook meer uitleg over voedselbossen, graslandbeheer, natuurbeheer, poelen, …

De theoretische opleidingsdag vindt plaats in Gentbrugge op 25 mei. Aan bod komen verschillende sprekers. Alles wat je moet weten over natuurbeheer wordt die dag toegelicht.

De 3 daaropvolgende dagen staan allemaal in het teken van de praktijk. Op deze 4 dag gaan we naar de bedrijfstuin van Vito in Mol ( Boeretang 200, 2400 Mol)

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 09u00 – 9u30: Onthaal
  • 09u30 – 10u00: Korte toelichting over dit project en wat we gaan zien
  • 10u00 – 12u45: Rondgang deel 1
  • 12u45 – 13u30: Lunchpauze
  • 13u30 – 15:00: Rondgang deel 2

Spreker: Leon Brabers, Biotoop

Alle info over de vierdaagse opleiding over biodiversiteit. Interesse om het ganse traject te volgen? Neem contact op met sylvie@vmx.be en wij zorgen voor jouw inschrijving.

Milieucoördinatoren, MER-coördinatoren en MER-deskundigen biodiversiteit ontvangen een attest permanente vorming.

Prijzen

Ticket Prijs
Leden € 165,00
Niet-leden € 250,00

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor VMx vzw. Voor deze opleiding kan je gebruik maken van 20 tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van jouw specifieke bedrijfssituatie via de kmo-portefeuille. Op de online registratiemodule van de kmo-portefeuille geef je de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. Je vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug. 

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084

Als je gebruik maakt van een PO-nummer moet dit gericht zijn aan:
2Mpact nv
Kerkstraat 108
9050 Gentbrugge
BE 0472 134 137

Deel met anderen