Over Infosessie geologie, geomorfologie, landschapsvorming, geohydrologie

Infosessie geologie, geomorfologie, landschapsvorming, geohydrologie

We gaan op pad met spreker senior expert water - ecohydrologie Dirk Libbrecht. De excursie omvat een rondwandeling doorheen het Kluisbos (Kluisbergen) dat een aantal geologische lagen met verschillende textuur doorkruist en ontstaan geeft aan een aantal bronniveaus. Dit reflecteert zich ook in bodemgebruik en variaties in de vegetatiestructuur. Tijdens de excursie wordt vooral aandacht besteed aan geologische bouw, landschapsgenese, watersysteem, bodem en ecologie. Centraal staat de impact hierop door vroegere en huidige menselijke activiteiten. Bodemtextuur-onderzoek m.b.v. handboor op een 2-tal locaties.

Deze wandelopleiding op 26 april is gericht op MER-coördinatoren, MER-deskundigen biodiversiteit, grondwater en bodem. Zij ontvangen na deelname een attest permanente vorming.

We spreken af op de parking in het Kluisbos om 13u00 (Enclus du Haut 46-48, 7750 Kluisbergen). Het punt van afspraak vind je met de volgende link:  https://goo.gl/maps/edhmf2gm6fqaZTZt5

We ronden af in een caféétje tussen 16u30 en 17u00. VMx zorgt voor een drankje en tussendoortje voor onderwerg.

De rondwandeling bedraagt ongeveer 5 kilometer. Stevig schoeisel is vereist. 

Prijzen

Ticket Prijs
Leden € 165,00
Niet-leden € 250,00

Deelnameprijzen excl. btw

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor VMx vzw. Voor deze opleiding kan je gebruik maken van 20 tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van jouw specifieke bedrijfssituatie via de kmo-portefeuille. Op de online registratiemodule van de kmo-portefeuille geef je de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. Je vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug. 

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084

Als je gebruik maakt van een PO-nummer moet dit gericht zijn aan:
2Mpact nv
Kerkstraat 108
9050 Gentbrugge
BE 0472 134 137

Deel met anderen