Over Online infosessie: Graslanden

Online infosessie: Graslanden

In Vlaanderen is er ongeveer 260 000 hectare grasland, waarvan slechts een klein deel ecologisch waardevol is. Deze graslanden lijden sterk onder milieudrukken uit de omgeving zoals vermesting, het gebruik van pesticiden en een verkeerd beheer. Willen we betere biodiversiteit in Vlaanderen dan moeten we ook inzetten op graslanden, kwantitatief en kwalitatief. 

In deze infosessie gaan we het hebben over de bescherming en het beleid van graslanden.

Het programma ziet er als volgt uit:

09u45 – 10u00: Onthaal, welkom, inleiding (VMx)
10u00 – 12u00: Graslanden: bescherming en beleid (Liselot Ledene)
12u00 – 12u15: Q&A en afronding

Milieucoördinatoren, MER-deskundigen Biodiversiteit en MER-coördinatoren ontvangen na deelname een attest voor 2 uur permanente vorming.

Deze infosessie is zeker ook nuttig voor: vergunningverleners, dossierbeheerders, natuur- en landbouwinspecteurs, adviseurs in de provinciale buitendiensten, gemeentelijke ambtenaren,...

Inschrijven

Geen tickets beschikbaar.

Prijzen

Deelnameprijzen excl. btw

Deze opleiding wordt georganiseerd door 2Mpact voor VMx vzw. Voor deze opleiding kan je gebruik maken van 20 tot 30% subsidie op de deelnameprijs in functie van jouw specifieke bedrijfssituatie via de kmo-portefeuille. Op de online registratiemodule van de kmo-portefeuille geef je de deelnameprijs in. De KMO-portefeuille wordt het best aangevraagd na ontvangst van de factuur. Je vindt hier de algemene voorwaarden en privacy policy en meer informatie over de KMO-portefeuille terug. 

Organisatie verzorgd door 2Mpact, erkend dienstverlener KMO-portefeuille DV.O207084

Als je gebruik maakt van een PO-nummer moet dit gericht zijn aan:
2Mpact nv
Kerkstraat 108
9050 Gentbrugge
BE 0472 134 137

Deel met anderen