Competente MER-coördinator

21 juni 2020
by Sylvie Baert

Je wil een competente MER-coördinator worden? Dan heb je naast de basiskennis een diverse range van skills en competenties nodig: communicatieve en redactionele vaardigen, leren krachtig communiceren, leiderschap en coaching, samenwerken en de kunst van plannen en organiseren.

En dat leren we jou in deze opleiding van 40 uur en dit gedurende 6 dagen. Je kan je inschrijven voor een deel van de opleiding, maar we raden je aan de volledige opleiding te doorlopen.  

Programma

30 september: Communicatieve vaardigheden en krachtig communiceren

19 oktober: Leiderschap

27 oktober: Redactionele vaardigheden

30 oktober: Coaching

4 december: Samenwerken

10 december: Plannen en organiseren

Deze opleiding zorgt voor een positieve impact op de rest van je leven. En bovendien kan je na het volgen van deze opleiding jouw erkenning aanvragen als MER-coördinator. Snel inschrijven is dus de boodschap. Vergeet geïnteresseerde collega’s niet te verwittigen.

Hoewel deze uren enkel voor MER-coördinatoren meetellen, is deze opleiding ook voor andere milieuprofessionals heel waardevol.

Als lid van VMx betaal je voor een opleidingsdag 290 euro (excl. BTW). Niet-leden betalen 450 euro (excl. BTW) per dag. Al deze opleidingsdagen komen in aanmerking voor de KMO-portefeuille waarmee men 20% tot 30% korting kan bekomen.