Ervaren hydroloog/hydraulicus

Witteveen+Bos avatar
6 augustus 11:25 in Vacatures op VMx

Ervaren hydroloog/hydraulicus

Ben je gebeten door watersystemen, ondernemend en heb je de ambitie om de groep Resilient Spatial Design bij Witteveen+Bos te versterken?

Wij zijn op zoek naar een ervaren hydroloog/hydraulicus om onze studies en projecten te schragen waarin water een centrale rol speelt. Heb je ervaring in modellering van grondwater-, rivier-, of rioolsystemen? Zoek je graag oplossingen voor problemen waar geen standaardaanpak voor bestaat?

Wil je deze ervaring in zetten om watersystemen te analyseren en te begrijpen, om concept- of detailoplossingen te zoeken en uit te werken? Je werkt samen met collega’s in aanpalende vakgebieden zoals infrastructuur, milieu, stadsklimaat, mobiliteit, ecologie, … Vanuit je modelleringsexpertise en je klare kijk op het watersysteem help je mee hoogwaardige technisch adviezen op het gebied van hydrologie en hydraulica te formuleren. Je bent in staat om bij te dragen aan complexe projecten en modelleringsstudies en je bent ook in staat om binnen een breder team jouw technische expertise over te brengen.

Voorbeelden van projecten waaraan je een bijdrage kan leveren zijn wateropgaves in stedelijke en open ruimte gebieden, riviermodelleringen, hemelwaterplannen en grondwatermodelleringsstudies.

Wat wij vragen
  • afgeronde opleiding met een basis aan hydrologie en hydraulica;
  • relevante werkervaring in modellering van grondwater-, rivier-, of rioolsystemen van minimaal 2 jaar, meer dan 5 jaar werkervaring is een pluspunt;
  • je bent een systeemdenker, met affiniteit voor systeemanalyses en -ontwerp;
  • je vertrekt vanuit je inhoudelijk zwaartepunt, maar je kan inzichten vanuit andere vakgebieden integreren tot technische oplossingen;
  • gedreven mensgerichte persoonlijkheid met ambitie.
Wat wij bieden
  • samenwerking met jonge en enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams;
  • veelzijdige en uitdagende projecten;
  • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
  • gedegen begeleiding en een breed aanbod aan in- en externe opleidingen;
  • marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.
Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.100 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met Sofie Depauw (groepsleider Resilient Spatial Design), GSM: 0475 85 50 55.

https://www.witteveenbos.com/nl/werken-bij/vacatures/1030-ervaren-hydrolooghydraulicus/?returnUrl=%2Fnl%2Fwerken-bij%2Fvacatures%2F%3Ftx_solr%255Bfilter%255D%255B0%255D%3DcategoryCountry%253ABelgi%25C3%25AB%26tx_solr%255Bfilter%255D%255B1%255D%3DcategoryAreaOfExpertise%253AEnergie%252C%2Bwater%2Ben%2Bmilieu

0 reacties