Projectleider Sloopopvolgingsplannen

Arcadis - Annick Van Bruyssel avatar
26-06-19 12:00 in Vacatures op VMx

Projectleider Sloopopvolgingsplannen

Onze VISIE bij ARCADIS is al snel onze PASSIE geworden: Improving the quality of life. 
Deze passie, onze mensen en de samenwerking met onze klanten geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven. 

Wil jij meebouwen aan een duurzame toekomst? Heb je al wat kennis van opmaken sloopopvolgingsplannen (SOP) voor infrastructuurwerken of bouw en het opvolgen van sloopwerken. Heb je kennis van asbesttoepassingen? Heb je zin om je expertise verder uit te bouwen of heb je nog geen ervaring maar wil je deze in dit werkdomein aan de slag? Dan willen wij jou graag ontmoeten !

Welke uitdaging ga je aan? 

Binnen ons team sloopopvolging werken we samen met onze infrastructuurafdeling en onze bouwafdeling. We zijn vaak betrokken bij unieke herontwikkelings- of renovatie projecten waar sloopwerken de eerste stap in de herontwikkeling zijn. Momenteel willen wij ons team versterken met projectleider die zal focussen op het opmaken van “sloopopvolgingsplannen” (SOP) en werfopvolging ervan. Enerzijds voer je zelf terreinopmetingen uit, inclusief asbest-inventaris, in het kader van de opmaak van sloopopvolgingsplannen voor infrastructuur en bouw. Je rapporteert de voorstudie en de opmetingen nauwkeurig onder de vorm van een sloopopvolgingsplan. Je begeleidt de sloopwerken en volgt de werken van de aannemer nauwkeurig op zodat je kan toezien op het correct scheiden en afvoeren van afvalstoffen en materialen en op die manier ook meewerken aan een duurzame toekomst. Je draagt hierbij zorg voor jezelf en anderen in het project, en besteedt bewust aandacht aan veilig werken. 
Heb je ook zin om het volledige traject van de opmaak van offerte, communicatie met de klant tot uitvoering voor je rekening te nemen dan is dat zeker een pluspunt. 
Liggen je ambities nog verder? In dat geval kan je samen met het team de strategie binnen de afdeling mee uittekenen en mee realiseren. 
Vanuit je passie voor het vak, bouw je je expertise verder uit. Je levert technische input voor offertes en SOP’s, volgt regelgeving op en tilt onze werking telkens naar een hoger niveau. 


Wat heb jij in je mars?

Je bent industrieel ingenieur (bouwkunde, milieu,…), bachelor of master in wetenschappen of materiaalkunde. Je hebt vanuit je opleiding affiniteit met bouwwerken, en houdt van de combinatie van terreinwerk en rapportage. 
Je kan heldere en volledige rapporten schrijven en bent vertrouwd met courante MS Office-toepassingen. 
Nederlands is de belangrijkste taal in deze functie, maar je beheerst ook het Frans en Engels. 
Je hecht net als ons belang aan duurzaamheid en veiligheid op de werkplek. 
Ten slotte ben je bereid om je te verplaatsen over gans België in het kader van de projecten. 


People First is de Arcadis strategie ! 

Arcadis biedt je een boeiende en aangename werkomgeving waarin je jezelf kan ontplooien, met ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief én verantwoordelijkheid. We beschikken over een ruime waaier aan opleidingen, intern en extern, zowel technische als vaardigheidsopleidingen, om voluit in te zetten op jouw talenten. Je krijgt de kans om mee te werken aan multidisciplinaire projecten, in een cultuur waarbij initiatieven en voorstellen tot verbetering sterk aangemoedigd worden. 
We vinden de work-life balans van al onze medewerkers enorm belangrijk, wat zich vertaalt in glijdende werkuren en flexwerk. Ook thuiswerk behoort tot de mogelijkheden. Verder bieden we je een heel pakket aan extralegale voordelen, denk maar aan maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, en extra verlofdagen. 
Op een duurzame manier naar het werk? Bij Arcadis kan het! Onze kantoren zijn op wandelafstand van het openbaar vervoer. Daarnaast krijg je heel wat mobiliteitsvoordelen: volledige terugbetaling openbaar vervoer, een fietsvergoeding, Cambio,… Arcadis betaalt zelfs een deel van je nieuw aangekochte (elektrische) fiets terug!

Contact: Annick Van Bruyssel 
Telefoonnummer: +32477998815
Emailadres: annick.vanbruyssel@arcadis.com
Website: http://www.arcadis.com

9 reacties