Milieucoördinator A

Thimad avatar
16 april 14:41 in Vacatures op VMx

Milieucoördinator A

BEN/KEN JIJ DÉ MILIEUCOÖRDINATOR

 

die wij zoeken om ons supertof team te versterken?

 

Thimad is een studiebureau, gelegen te Geel, en al meer dan 25 jaar “thuis in milieu-advies”. Dagelijks begeleidt ons team bedrijven uit diverse sectoren bij de opmaak van omgevingsvergunningsaanvragen, voeren wij milieuaudits uit, implementeren wij ISO 14001, ondersteunen wij bedrijven als extern milieucoördinator en verzorgen wij trainingen.

 

Om onze gewaardeerde dienstverlening uit te bouwen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde milieucoördinator.

 

Functieomschrijving:

Als extern milieucoördinator heb je een mooie bedrijvenportefeuille waarover jij verantwoordelijk bent. Ook de opvolging van het door Thimad BV ontwikkelde milieubeheersysteem, behoort tot je taken. Verder sta je in voor de opmaak en begeleiding van omgevingsvergunningsdossiers en je zal eveneens bedrijven doorlichten. Alle documenten en rapporten worden door jou inhoudelijk sterk en creatief voorbereid om deze vervolgens te bespreken met de klanten, professionele partners en/of overheidsinstanties.

 

Profiel:

Je bent in het bezit van een masterdiploma en beschikt over een attest van milieucoördinator type A of bent bereid dit snel te behalen. Je hebt minstens 3 jaar ervaring in een milieufunctie bv. als interne milieucoördinator.

 

Je denkt oplossingsgericht, hanteert vlot de pen, bent communicatief vaardig en realistisch. Zin voor verantwoordelijkheid, betrokkenheid, flexibiliteit en een positieve ingesteldheid zijn eigenschappen die bij je passen. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken en bent aangenaam in de omgang. Je beheerst de Nederlandse taal en dit zowel schriftelijk als mondeling. Kennis van het Frans en het Engels zijn bijkomende nuttige vaardigheden. Tot slot beschik je over een rijbewijs categorie B.

 

Wij bieden:

  • een boeiende, gevarieerde en verantwoordelijke job met ruimte voor eigen initiatief
  • een aangename, open en flexibele werksfeer
  • een competitief loon met diverse bijkomende voordelen

 

Overtuig ons van jouw capaciteiten en aarzel niet om jouw gegronde motivatie en verzorgd CV per mail zo snel mogelijk en uiterlijk tegen 31/05/2020 aan ons over te maken.

                                                                               Thimad BV

                                                                               Laetitia Lemahieu

                                                                               Dr. Van de Perrestraat 421

                                                                               2440 Geel

                                                                               info@thimad.be

                                                                                www.thimad.be

2 reacties