Bouwkundig Tekenaar (bodem)

Profex avatar
27 februari 16:31 in Vacatures op VMx

Bouwkundig Tekenaar (bodem)

Functie Je maakt de detailplannen en technische tekeningen voor onze bodemafdeling op. Je werkt hierbij nauw samen met de projectleiders die jou de voorbereide dossiers bezorgen.

Profiel Je voltooide een opleiding bouwkundig tekenen. Ook jaaropleidingen via VDAB of Syntra komen in aanmerking. Je hebt een goede kennis van AutoCad. Ervaring met Revit of andere tekenprogramma’s is mooi meegenomen. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Initiatiefnemers moedigen wij steeds aan! Bovendien hou je niet van half werk. Flexibiliteit is zeker een pluspunt!

Aanbod Je kan werken in een ondernemend bedrijf van gedreven vakmensen die ook tijd maken voor plezier. Je kan rekenen op een professionele ondersteuning, een opleidingstraject en een motiverend loonpakket. Afhankelijk van jouw woonplaats kom je terecht in ons kantoor te Beringen of te Wetteren.

Interesse Solliciteren doe je via onze website www.unitedexperts.be/jobs. Doorklikken op ‘SOLLICITEER NU!’ bij de job naar jouw keuze. Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze gerust! Je contactpersoon hiervoor is Stijn Santermans.

Wie zijn we? Profex, een merk van United Experts, is een studie- en adviesbureau voor ondernemers, KMO en industrie. Onze PROFessionele EXperten zijn de ervaren gids van onze klanten op drie domeinen: omgeving (milieu & bouw), bodem en energie. Onze doorgedreven theoretische en praktische kennis van de wetgeving biedt een maximale slaagkans voor het project van onze klant. Meer informatie over Profex vind je op www.profex.be.

Hier kunt u het document bij dit bericht downloaden.

352 reacties