Ervaren projectmanager infrastructuur

Witteveen+Bos avatar
26 februari 13:38 in Vacatures op VMx

Ervaren projectmanager infrastructuur

Ben jij in staat een project van A tot Z in goede banen te leiden? Ben jij hierbij gepassioneerd door de technische complexiteit van onze projectportefeuille?

Als projectmanager infrastructuur sta jij in voor het projectmanagement van de conceptfase tot de fase van voorontwerp, definitief ontwerp en uitvoeringsontwerp. Afhankelijk van je kennis en interesse houdt jij zich eveneens bezig met de detailuitwerking van één of meerdere technische luiken binnen onze projecten. De functie kenmerkt zich verder door een brede kijk op infrastructuur waarbij inzet op raakvlakken met aanverwante disciplines zoals stedenbouw, mobiliteit, risicomanagement en bouwkosten niet worden geschuwd.

Binnen de afdeling infrastructuur werk jij aan uitdagende en grensverleggende projecten in binnen- en buitenland, voor zowel aannemers als publieke opdrachtgevers. Vanwege de groei van onze adviesactiviteiten en uitbreiding van ons werkveld zijn wij op zoek naar ervaren projectmanagers. Jouw standplaats is Berchem of Steenokkerzeel.

 

De groep infrastructuur richt zich breed op verschillende disciplines binnen de burgerlijke bouwkunde: tunnels, bruggen, sluizen, hoogwaterbescherming, kaaimuren, sportcomplexen, parkeergarages, fietssnelwegen etc. Enkele aansprekende projecten op het gebied van infrastructuur waar we recent aan werken, zijn een verkeerstudie voor de regio Kortrijk, het Oosterweeldossier, een houten fietsbrug in de Mechelse heide, Logistiek Park Waasland, fietsbrug over de Dender, parkeergelegenheden in Brussel, bouw van een nieuw sportcomplex op het Heizelplateau.

Wat wij vragen

 • een afgeronde opleiding burgerlijk of industrieel ingenieur, aangevuld met meerdere jaren relevante werkervaring op het gebied van projectleiding en projectmanagement; een gedegen technische basis, van waaruit je jouw ervaring verder hebt opgebouwd;
 • een generalistische opstelling;
 • zeer gedreven entrepreneurship;
 • zelfstandigheid, enthousiasme en een collegiale werkhouding;
 • klantgericht;
 • Jij wilt je vakinhoudelijk en persoonlijk graag verder ontwikkelen;
 • een vlotte beheersing van Frans en Engels is een pluspunt.

Wat wij bieden

 • samenwerking met jonge en enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams;
 • veelzijdige en uitdagende projecten;
 • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
 • gedegen begeleiding en een breed aanbod aan in- en externe opleidingen;
 • marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.100 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

link: https://www.witteveenbos.com/nl/werken-bij/vacatures/930-ervaren-projectmanager-infrastructuur/

Bekijk grote versie van deze afbeelding

2 reacties