Bouwkundig Tekenaar

Profex avatar
5 februari 13:19 in Vacatures op VMx

Bouwkundig Tekenaar

Om onze groei te bestendigen en onze ambities waar te maken willen wij ons team in het kantoor te Beringen versterken met een (m/v):

 

Bouwkundig tekenaar

 

Functie

Je maakt de technische bouwtekeningen voor de omgevingsvergunningsaanvragen. Je werkt hierbij nauw samen met de projectleiders van de vergunnings- en uitvoeringsdossiers. Heb je enige ervaring achter de rug, dan worden de taken uitgebreid met opmetingen, het loket beheren, nota's, bestekken, meetstaten opmaken, ...

 

Profiel

Je voltooide een opleiding met een bouwachtergrond gaande van ingenieur, architect of assistent- architect of andere studie - of je hebt praktijkervaring. Je specifieke opleiding is minder van belang, maar vooral de kennis van en interesse in bouw is zeer belangrijk.

 

Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Initiatiefnemers moedigen wij steeds aan! Bovendien hou je niet van half werk. Flexibiliteit is zeker een pluspunt!

 

Aanbod

Je kan werken in een ondernemend bedrijf van gedreven vakmensen die ook tijd maken voor plezier. Je kan rekenen op een professionele ondersteuning, een opleidingstraject en een motiverend loonpakket.

 

Interesse

Solliciteren doe je via onze website www.unitedexperts.be/jobs. Doorklikken op ‘SOLLICITEER NU!’ bij de job naar jouw keuze.

 

Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze gerust! Je contactpersoon hiervoor is Sofie Putteman.

Hier kunt u het document bij dit bericht downloaden.

0 reacties