Assistent bodem

Profex avatar
13-12-19 11:03 in Vacatures op VMx

Assistent bodem

Functie

Als assistent ondersteun je het bodemteam voornamelijk in de administratie van technische verslagen en oriënterende bodemonderzoeken. Je bijt je vast in de dossiers en leert om de rapporten op termijn zelfstandig af te werken. Daarnaast trek je ook het veld in waarbij je ondersteuning geeft bij manuele grondboringen, het plaatsen van peilbuizen, het bemonsteren van peilputten, …. Je verwerkt al deze terreingegevens in een nauwkeurige rapportage.

Profiel

Je bent schoolverlater of je wenst professioneel een andere weg in te slaan. Je voltooide een hogere opleiding, bij voorkeur in een wetenschappelijk georiënteerde richting en hebt een uitgesproken interesse in de bodemproblematiek. Als bodem in je opleiding al aan bod is gekomen, is dit uiteraard een pluspunt. Je bent verder iemand die graag de handen uit de mouwen steekt, in staat bent om de projecten zelfstandig op te nemen en ook oog hebt voor efficiëntie. Een rijbewijs B is noodzakelijk om je van en naar de projecten te kunnen verplaatsen.

Aanbod

Je kan werken in een ondernemend bedrijf van gedreven vakmensen die ook tijd maken voor plezier. Je kan rekenen op een professionele ondersteuning, een opleidingstraject en een motiverend loonpakket.

Interesse

Solliciteren doe je via onze website www.unitedexperts.be/jobs. Doorklikken op ‘SOLLICITEER NU!’ bij de job naar jouw keuze. Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze gerust! Je contactpersoon hiervoor is Stijn Santermans.

Hier kunt u het document bij dit bericht downloaden.

2 reacties