Milieuconsulent/milieucoördinator

Thimad avatar
11-12-19 09:12 in Vacatures op VMx

Milieuconsulent/milieucoördinator

BEN/KEN JIJ DÉ MILIEUCONSULENT/MILIEUCOÖRDINATOR die wij zoeken om ons milieuteam te versterken? Thimad BVBA is een milieustudiebureau, gelegen te Geel, dat sinds 1995 milieugerelateerde bijstand levert aan ondernemingen in diverse sectoren. Dagelijks begeleidt ons team bedrijven bij de opmaak van omgevingsvergunningsaanvragen, voeren wij milieuaudits uit, implementeren wij milieuzorgsystemen, ondersteunen wij bedrijven als extern milieucoördinator of als consulent en verzorgen wij trainingen. Om onze gewaardeerde dienstverlening verder uit te bouwen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde milieuconsulent/milieucoördinator. Functieomschrijving: Je bent verantwoordelijk voor de opmaak en begeleiding van omgevingsvergunningsdossiers en je zal eveneens bedrijven doorlichten. Je vult de taak van extern milieucoördinator op een kwaliteitsvolle wijze in. Ook de opvolging van het door Thimad BVBA ontwikkelde milieubeheersysteem, behoort tot je taken. Documenten en rapporten worden door jou inhoudelijk sterk en creatief voorbereid om deze vervolgens te bespreken met de klanten, professionele partners en/of overheidsinstanties.

Profiel:

Je bent in het bezit van een hoger diploma en beschikt over een attest van milieucoördinator B. Een attest van milieucoördinator A alsook werkervaring in de sector zijn een pluspunt. Je bent bekend met de omgevingsvergunning en bij uitbreiding met de Vlaamse milieuwetgeving. Verder werk je vlot met Office 365. Je denkt oplossingsgericht, hanteert vlot de pen, bent communicatief vaardig en realistisch. Zin voor verantwoordelijkheid, betrokkenheid, flexibiliteit en een positieve ingesteldheid zijn eigenschappen die bij je passen. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken en bent aangenaam in de omgang. Je beheerst de Nederlandse taal en dit zowel schriftelijk als mondeling. Kennis van het Frans en het Engels zijn bijkomende nuttige vaardigheden. Tot slot beschik je over een rijbewijs categorie B.

Wij bieden:

  • een boeiende, gevarieerde en verantwoordelijke job met ruimte voor eigen initiatief
  • een aangename, open en flexibele werksfeer
  • een competitief loon met bijkomende voordelen

Overtuig ons van jouw capaciteiten en aarzel niet om jouw gegronde motivatie en verzorgd CV per mail zo snel mogelijk aan ons over te maken en dit ten laatste vóór 31 januari 2020.

Thimad BVBA
Laetitia Lemahieu
Dr. Van de Perrestraat 421
2440 Geel
info@thimad.be
www.thimad.be

1 reactie