Veldwerker bodem

Profex avatar
10-12-19 09:17 in Vacatures op VMx

Veldwerker bodem

Functie

Als veldwerker bodem bied je ondersteuning aan ons team van de bodemafdeling. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het veldwerk op het terrein, over gans Vlaanderen. Voorbeelden hiervan zijn: betonboringen, manuele grondboringen, het plaatsen van peilbuizen, het bemonsteren van peilputten en het uitvoeren van kleine herstellingen. Dit takenpakket kan je zelfstandig uitvoeren. 

Profiel

Je doet graag buitenwerk en je ziet er niet tegen op om dit ook in slechtere weersomstandigheden te doen. Manuele grondboringen tot 8m-mv of het doorboren van een puinlaag van 0,5 à 1m zijn voor jou een uitdaging die je met enthousiasme aangaat.

Werkervaring in hetzelfde domein is geen vereiste. Er wordt immers een doorgedreven opleiding voorzien en met enthousiasme, leergierigheid en doorzettingsvermogen kan je in deze functie ook veel bereiken. Zou je toch al relevante ervaring hebben opgedaan of als je al bekend bent met de wereld van de bedrijven, ondernemers en sectoren waarin Profex specialist is, dan kan dat uiteraard een pluspunt zijn.

Een rijbewijs B is noodzakelijk om je van en naar de werven te kunnen verplaatsen.

Aanbod

Je kan werken in een ondernemend bedrijf van gedreven vakmensen die ook tijd maken voor plezier. Je kan rekenen op een professionele ondersteuning en een motiverend loonpakket.

Interesse

Solliciteren doe je via onze website www.unitedexperts.be/jobs. Doorklikken op ‘SOLLICITEER NU!’ bij de job naar jouw keuze. Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze gerust! Je contactpersoon hiervoor is Stijn Santermans. 

Hier kunt u het document bij dit bericht downloaden.

1 reactie