Projectleider milieu

Profex avatar
10-12-19 09:07 in Vacatures op VMx

Projectleider milieu

Functie

Als milieudeskundige begeleid je bedrijven in hun ontwikkelingen binnen het wettelijk kader. We richten ons voornamelijk op bedrijven die focussen op de circulaire economie en duurzame energie. Profex heeft een team van een veertigtal consultants binnen deze duurzame sector. Het gaat dan over hergebruik van materialen, duurzaam gebruik van nutriënten, WKK en biogassector enzovoort.

Profiel

Je voltooide een hogere opleiding, bij voorkeur in een richting waar milieu en omgeving sterk aan bod kwam. Je hebt daarnaast een ruime interesse in omgevingswetgeving en circulaire economie en al een vijftal jaar werkervaring achter de rug. Een erkenning als milieucoördinator is een pluspunt. Initiatiefnemers moedigen wij steedsaan! Flexibiliteit is zeker eenpluspunt! Heb je nog andere relevante kennis en ervaring? Laat het ons weten!

Aanbod

Je kan werken in een ondernemend bedrijf van gedreven vakmensen die ook tijd maken voor plezier. Je kan rekenen op een professionele ondersteuning, een opleidingstraject en een motiverend loonpakket.

Interesse

Solliciteren doe je via onze website www.unitedexperts.be/jobs. Doorklikken op ‘SOLLICITEER NU!’ bij de job naar jouw keuze. Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze gerust! Je contactpersoon hiervoor is Filip Raymaekers.

Hier kunt u het document bij dit bericht downloaden.

0 reacties