Consulent legionellapreventie

Profex avatar
10-12-19 09:03 in Vacatures op VMx

Consulent legionellapreventie

Functie

Met jouw technisch inzicht weet jij klanten het perfecte advies te geven over hun waterinstallatie. Hierbij stel je steeds kwaliteit, veiligheid en de wettelijke eisen voorop. Tijdens een grondige screening verzamel je alle gegevens qua gebouw, temperaturen van het koud/warm water, gebruik kranen, omgevingstemperaturen, risicopunten om legionellabesmetting te voorkomen. Na de risicoanalyse bundel je alles in een onderbouwd rapport en bespreek je met de klant een plan van aanpak. Het lezen en opmaken van installatietechnische tekeningen van drinkwaterinstallaties zijn voor jou een evidentie.

Profiel

Je bent een leergierige doener die perfect past in onze ondernemende bedrijfscultuur. Je voltooide een hogere opleiding, bij voorkeur in een technische richting en hebt ervaring in de installatietechniek. Kennis van de Legionellawetgeving is een extra troef maar geen must. Je bent iemand die makkelijk uit zijn woorden komt en dit ook op papier weet te krijgen. Je bent in staat om zelfstandig te werken en hebt oog voor detail en kwaliteit. Een rijbewijs B is noodzakelijk om je van en naar de projecten te kunnen verplaatsen. Daarnaast heb je bij voorkeur enkele jaren ervaring in een adviserende rol.

Aanbod

Je kan werken in een ondernemend bedrijf van gedreven vakmensen die ook tijd maken voor plezier. Je komt terecht in een ervaren team waarbij steeds ruimte is voor opleiding. Bovendien bieden we een motiverend loonpakket.

Interesse

Solliciteren doe je via onze website www.unitedexperts.be/jobs. Doorklikken op ‘SOLLICITEER NU!’ bij de job naar jouw keuze.

Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze gerust! Je contactpersoon hiervoor is Karen Demuynck of Kristof Bol.

Hier kunt u het document bij dit bericht downloaden.

1 reactie