Master Preventiemanagement-Preventie Adv.Niv1

Belki avatar
28 augustus 10:49 in Vacatures op VMx

Belki nv is reeds meer dan 30 jaar een toonaangevende pluimveeslachterij,met een uniek productengamma (biologische hoevekip,Mechelse Koekoek,maiskip, kipbereidingen, ...) aanwezig in het topsegment van de Belgische retail en pluimveegrossisten in de Benelux en Frankrijk.

Belki realiseert met meer dan 275 enthousiaste medewerkers circa 90 mio euro omzet en investeerde de afgelopen vijf jaar systematisch jaarlijks circa 3 mio euro in uitbreiding van onze werkplaatsen, aankoop van nieuwe performante machines,…. Genomineerd in 2016, 2017 en 2018 als "Trends Gazellen, snelgroeiende onderneming Oost-Vlaanderen" draagt Belki bij tot het economisch weefsel van de regio Aalst.

Belki maakt deel uit van de familiale groep Joosen-Invest (Turnhout). Voor onze productievestiging in Aalst zoeken wij momentaal een (m/v):

Master Preventiemanagement-Preventie Adv.Niv1

Functie 

U vult alle wettelijke taken in:

  • Risicoanalyse: het opsporen van gevaren,evalueren van risicoanalyses,onderzoek van arbeidsongevallen en opsporen van oorzaken van beroepsziekten.
  • Advies: Ivm de organisatie van de werkplaats,werkpost,omgevingsfactoren,onthaal van werknemers, arbeidsmiddelen,vorming,..
  • Administratie: opstellen van maandverslagen,jaarverslagen,globaal preventieplan,indienststellingsverslagen,secretariaat van het C.P.B.W.,..
  • Medisch toezicht voor de preventie-adviseur-arbeidsgeneesheer,opstellen van interne noodprocedures,EHBO,..

Profiel

  • Bachelor-en of masterdiploma in een relevante afstudeerrichting, met minimaal een eerste werkervaring in de voedingsindustrie, technische achtergrond iseen plus.
  • Beschikken over de vereiste kwalificaties voor het uitoefenen van deze functies, diploma preventieadviseur niveau 1 of minstens 2 en bereid zijn opleiding niveau 1 te volgen en milieucoördinator A.
  • Goede, planmatige, ordelijke en flexibele organisator, teamplayer met een hands-on mentaliteit die weet om te springen met deadlines en wisselende prioriteiten.
  • Bereid om voltijds te werken
  • Vlotte kennis N/F/E en uiteraard vertrouwd met courante pc-toepassingen.
  • Affiniteit met Milieuproblematiek & -wetgeving is een pluspunt.

Aanbod

Een uitdagende functie met groeikansen binnen een professionele omgeving met een no-nosense mentaliteit en korte communicatielijnen.Je mag zeker rekenen op een marktconforme verloning extra legale voordelen en ruimte voor opleidingen.

Geïnteresseerd ? Stuur zo snel mogelijk je sollicitatie met cv naar steven@belki.be

0 reacties