Over Online Startmoment VMx Plus Antwerpen-Limburg

Online Startmoment VMx Plus Antwerpen-Limburg

Het eerste VMx lerende netwerk, VMx Plus Antwerpen-Limburg, voor milieucoördinatoren uit de provincies Antwerpen-Limburg gaat van start met een brainstormsessie op maandag 14 december 2020. We bepalen op 14 december de inhoud van VMx Plus, het inhoudelijk deel zelf vindt plaats in 2021.

We richten ons op een 5-tal bijeenkomsten van een drietal uur. De deelnameprijs bedraagt 650 euro (excl. btw). KMO-portefeuille is mogelijk.

De plaatsen zijn beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap. 

Lees hier alles over onze lerende netwerken!

De exacte invulling van het traject bepaal je zelf met de groep tijdens deze startsessie, een verkennend gesprek, een brainstormsessie. Deze sessie gaat door op maandag 14 december 2020. Het lerend netwerk zelf, het traject (en dus ook de uren permanente vorming) vinden plaats in 2021. We werken samen aan één onderwerp zoals bijvoorbeeld ‘biodiversiteit op het bedrijfsterrein verhogen’, samenwerken naar een nullozerstatuut, een sensibiliseringscampagne, non-conformiteiten wegwerken, verlagen van de CO2-uitstoot, … of we kiezen ervoor om te werken naar een ‘eindpunt’: een sjabloon, nota, leidraad of document. Het is eveneens mogelijk om gedurende de bijeenkomsten telkens een ander onderwerp te bespreken. Ervaringsuitwisseling of kennisdeling rond een specifiek onderwerp, focus op eigen ervaringen of een spreker uitnodigen om wat meer duiding te geven… alle pistes zijn mogelijk: jij zit mee aan het stuur.

Er wordt van jou verwacht dat je kennis deelt, actief meewerkt, input geeft en tijdens deze overlegmomenten werkt aan eigen werk. Je kiest wanneer we deze momenten inplannen. Voor jou hebben onze lerende netwerken alleen maar voordelen. Maar ook onze VMx leden willen we hiermee verder inspireren en VMx als organisatie wordt naar een hoger niveau getild.  Extra voordeel: voor je deelname ontvang je een attest permanente vorming van 17 uur.

Inschrijven

U kunt zich nog inschrijven. Komt u ook?

Ja, ik wil me inschrijven

Prijzen

Ticket Prijs
Leden € 650,00

Deel met anderen