Competente MER-coördinator

Competente MER-coördinator

21 februari 2020 by Sylvie Baert

Coaching1.jpg

Je wil een competente MER-coördinator worden? Dan heb je naast de basiskennis een diverse range van skills en competenties nodig: communicatieve en redactionele vaardigen, leren krachtig communiceren, leiderschap en coaching, samenwerken en de kunst van plannen en organiseren.

En dat leren we jou in deze opleiding van 40 uur en dit gedurende 7 dagen. Je kan je inschrijven voor een deel van de opleiding, maar we raden je aan de volledige opleiding te doorlopen.  

Programma

28 april: Communicatieve vaardigheden

5 mei: Redactionele vaardigheden

8 mei: Krachtig communiceren

19 mei: Leiderschap

28 mei: Coaching

2 juni: Samenwerken

9 juni: Plannen en organiseren

Deze opleiding zorgt voor een positieve impact op de rest van je leven. Het is dit jaar de laatste keer dat we deze opleiding organiseren in het kader van de erkenning als MER-coördinator. Snel inschrijven is dus de boodschap. Vergeet geïnteresseerde collega’s niet te verwittigen.

Hoewel deze uren enkel voor MER-coördinatoren meetellen, is deze opleiding ook voor andere milieuprofessionals heel waardevol.

Als lid van VMx betaal je voor een opleidingsdag 290 euro (excl. BTW). Niet-leden betalen 450 euro (excl. BTW) per dag. Al deze opleidingsdagen komen in aanmerking voor de KMO-portefeuille waarmee men 20% tot 30% korting kan bekomen.